Nederlands - English

Koek en ei
Tussen ons en de Nieuwe Binnenweg is het koek en ei. Dus wilden we wel een grotere zaak, maar niet deze straat verlaten. En zo verruilden we onze kleine, knusse winkel voor het leegstaande pand van Midtown Records. Na een grondige verbouwing zijn we hier in augustus 2011 open gegaan. De verhuizing voelde als een grote stap. Nu zijn we maar wat blij dat we het gedaan hebben. Deze winkel is niet alleen veel ruimer, maar zit ook iets dichter tegen het centrum aan. We hebben veel meer zitplaatsen en onze klanten hoeven niet meer buiten in de rij te staan.


Altijd parkeerplek
Koekela is met de auto heel goed bereikbaar. Op de Nieuwe Binnenweg zijn altijd parkeerplaatsen vrij. Vaak pal voor onze deur en anders op een paar meter loopafstand. Met de lekkerste koffie en zoete verleidelijkheden is Koekela een perfect startpunt voor een dagje shoppen in Rotterdam. Voor een high tea ben je bij ons niet aan het juiste adres. Wel kun je aan onze leestafel even lekker tot jezelf komen. Of op de entresol uitgebreid bijkletsen met vrienden.


Vers en homemade
Onze producten zijn homemade en er is veel zorg en aandacht besteed aan de smaak. ‘Het moet vooral lekker zijn’ is ons motto. In onze bakkerij bakken we dagelijks verse taarten, koekjes, muffins, bars en scones. Kwaliteit vinden we erg belangrijk, maar we doen niet mee aan de biologische hype. Binnenkort hebben we ook suikervrije producten voor diabetici in ons assortiment.


Bestellingen
Via het bestelsysteem op deze website kun je ons hele assortiment vanuit huis of kantoor bestellen. Als je voor 16.00 uur je bestelling doorgeeft, leveren wij die de volgende dag. Betalingen uitsluitend met iDeal. Wij bezorgen alleen binnen de centrumring Rotterdam. Controleer dus eerst of Koekela ook bij jou bezorgt. De bezorgkosten bedragen € 5,50 per afleveradres. Je kunt je bestelling natuurlijk ook afhalen in onze winkel.

‘De brownies, mijn god, de brownies. De brownies zijn mijn favoriet en ik wil ze NU.’
Quote van Alicia B op Tupalo.com

‘Eigenlijk vind ik alles wat er in de winkel te koop is erg lekker!’
Quote van Danny L op Tupalo.com

‘Koekela is echt een begrip in Rotterdam en met het nieuwe pand is de winkel echt compleet.’
Quote van Kirsten op Tupalo.com

‘Ik ken niemand die daar naar binnen loopt en er niet gelukkig naar buiten komt.’
Quote van Martijn T op Tupalo.com
 

muffins & cakes

cookies

brownies & bars

pies

scones

other products