KOEKELA DEN HAAG

 

 

LAAN VAN NIEUW OOST-INDIË 94

Lees hier de laatste update i.v.m. corona virus

Welkom bij Koekela Den Haag, the sweetest place in town!

Ben je wel eens in Rotterdam geweest? Dan heb je vast wel van onze Koekela winkel gehoord! We bestaan inmiddels 17 jaar en krijgen al heel wat jaren de vraag wanneer we nu eindelijk een Koekela winkel gaan beginnen in een andere stad. Deze vraag bleef in ons hoofd zitten en we besloten ons gevoel te volgen: we gaan onze heerlijke Amerikaanse baksels delen met Den Haag!

Onze tweede Koekela vestiging is gevestigd aan de Laan van Nieuw Oost Indië. Ook hier krijg je waar Koekela om bekend staat: de ‘real thing’. We maken bijna al onze producten volgens eigen recept en met echte ingrediënten. We gebruiken geen kunstmatige toevoegingen en kleurstoffen en dat proef je. In onze winkel komt de geur van vers gebakken koekjes je tegemoet en in de open keuken kun je zien hoe ze gebakken worden. Met lege handen naar huis gaan kan bijna niet!

Wij zijn normaal gesproken 6 dagen in de week geopend om je te laten genieten van jouw favoriete koffie met een stukje taart of een koek. In verband met de huidige Corona maatregelen is het Cafe vanaf donderdag 15 oktober gesloten en hebben we besloten om onze winkel op maandag te sluiten. Van dinsdag t/m zondag staat ons team klaar om je te helpen om lekkers mee te nemen voor onderweg of voor thuis. Alles is ook to-go te bestellen. Onze taart smaakt thuis net zo lekker en de koekjes doen het ook goed in je eigen koektrommel.

Kom je snel bij ons langs? Ons team staat klaar om je te verwelkomen!

LAAN VAN NIEUW OOST-INDIË 94
2593 BX DEN HAAG
070 2210140
INFO@KOEKELA.NL

OPENINGSTIJDEN:
DI
-VR 8-18
ZA 8.30-18
ZO 9.30-17 

MAANDAG GESLOTEN

BETALEN MET PIN

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN>>>

BEKIJK MENUKAART >>>

ROUTE >>>